Op hetgroenerijck.nl lees je uiteraard van alles over dieren en de natuur. Natuurlijk zijn we ook gek op natuurlijke producten, zoals de lederen pasjeshouder. Bijvoorbeeld die van het merk Secrid. Dit merk is van Nederlandse komaf en het gebruikt de meest ruwe en prachtige ledersoorten om hun producten mee te vervaardigen. De pasjeshouder is daardoor al vele jaren een populaire portefeuille; zowel in Nederland, als over de grenzen.

Het blog van vandaag gaat daarom over dit leder en dit merk waar we zelf fan van zijn. Geen glimmend zwart leer: maar gewoon écht kwaliteitsleder.

Altijd een handige accessoire

Een pasjeshouder is eigenlijk altijd wel een handige accessoire. Je moet je geld tenslotte ergens kwijt. En dan natuurlijk het liefst in stijl! Want dat geld moet rollen en wanneer je een eigen pasjeshouder hebt, dan trek je die het liefst zo vaak mogelijk tevoorschijn. Tenminste, daar heb ik zo nu en dan wel last van moet ik bekennen. Zelf ben ik ondertussen bij mijn derde pasjeshouder portemonnee beland. Met de vorige twee heb ik ook jaren gedaan, maar de eerste was echt helemaal af en de tweede ben ik helaas kwijtgeraakt op vakantie in Spanje.

Daarom ben ik toen bijna direct op zoek gegaan naar een nieuwe pasjeshouder – en dan natuurlijk het liefst een mooie leren.

Pasjeshouder bij Brandfield

Nadat ik een tijdje gezocht had op internet kwam ik terecht op de website van Brandfield. In deze webshop is het aanbod behoorlijk groot, waardoor ik precies kon vinden wat ik zocht. Bovendien voegen ze met hoge regelmaat nieuwe items toe aan het assortiment, waardoor je altijd de nieuwste kleuren en modellen kunt bestellen. Dat vind ik zelf wel een groot voordeel. Maar het grootste voordeel van deze webshop is nog wel dat ze de volgende dag gelijk je bestelling bezorgen. Zelfs als je nog om elf uur in de avond je bestelling plaatst! Dat vind ik nou heerlijk. Dan kan ik dus op donderdagavond nog even shoppen en kan ik het nog voor het weekend gebruiken. Ideaal!

Het mooiste model

De pasjeshouder staat in Nederland ook wel bekend als de creditcardhouder – terwijl de meeste mensen hier geeneens een creditcard hebben. Deze ziet er niet alleen leuk uit van de buitenkant, maar is ook van binnen enorm ruim en praktisch. Dat heb je tenslotte wel nodig met een goede portemonnee – dat is tenminste waar ik altijd naar op zoek ben. Daarnaast is het altijd een grote pré als de wallet bij een bepaalde tas past.