In Nederland genieten we van een groot aantal vrijheden. Wietzaadjes kopen is daar een van. In 2016 had 21% van de bevolking (van 18 jaar en ouder) wel eens cannabis gebruikt. Het is dus een onderwerp dat in grote mate voorkomt – niets om gek over te doen dus! Menig persoon die af en toe wat rookt heeft vast een keer een wietplant gezien. Zelf eentje kweken kan ook best leuk zijn. Maar hoe doe je dat? En waar kun je makkelijk wietzaadjes kopen? Je leest het hier!

Variabelen om over na te denken

Voordat je wietzaadjes kopen gaat, is het belangrijk om je af te vragen wat je precies zoekt. Ben je enkel op zoek naar aanbiedingen? Of wil je echt het beste van het beste? Zoek je zaden die al gefeminiseerd zijn? Dat is enorm handig, omdat je zo direct (en 100% zeker) weet dat je vrouwelijke planten krijgt. Daar groeien per slot van rekening de toppen aan, die gedroogd kunnen worden voor gebruik. Tevens is het een keuze om binnenkweek zaden of buitenkweek zaden aan te schaffen.

Wietzaadjes kopen is dus helemaal nog niet zo eenvoudig. Gelukkig hebben we een paar tips voor je!

Tips voor wietzaadjes kopen

Bij sommige (online) aanbieders waar je wietzaadjes kopen kan, kun je gemakkelijk filters toepassen. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om te zoeken naar de meest verkochte producten. Die zullen namelijk wel redelijk zijn. Je kunt ook vaak zoeken op smaak en effect. Wist je bijvoorbeeld dat je wiet hebt met een hele zoete smaak? De Blue Dream bijvoorbeeld! Die combineert de zoete smaak van bosbessen en citroen. Deze uit Californië afkomstige wietplant is enorm populair. De wietzaadjes kopen voor deze Blue Dream kun je eenvoudig via de link doen.

Ontspannen, of iets meer energie?

Zoals je misschien al wist, zijn er enorm veel verschillende soorten wietzaadjes die je kunt kopen. Zo zijn er soorten waar je stoned van wordt, en soorten waar je high van wordt. Het ligt uiteraard helemaal aan jouw voorkeur, wat het best is voor jouw behoefte. Voordat je wietzaadjes kopen gaat, kun je dus alvast bedenken wat voor effect jij graag zou willen hebben. Je wil natuurlijk wel volop kunnen genieten van je plant.

Hopelijk heb je wat aan deze tips! Ik vond het in ieder geval leuk om een keer wat meer in het onderwerp te duiken. Mocht je zelf wietzaadjes gaan kopen, dan raad ik je aan je van te voren goed te laten adviseren. Zo weet je zeker of je de juiste keuze maakt.