Je bent op vakantie, het eerste wat je doet als je wakker bent is een douche nemen en je lekker klaarmaken om erop uit te gaan. Je hebt je backpack vol met alles wat je nodig zult hebben voor een dagje weg, en je hebt er hartstikke veel zin in. Misschien ga je er alleen op uit, misschien heb je ook wel iemand of meerdere mensen meegenomen, hoe dan ook, je weet dat het leuk gaat worden.

Een lekkere boswandeling

Neem bijvoorbeeld eens een boswandeling. We hebben erg drukke levens tegenwoordig, en het komt niet heel vaak voor dat we echt eens even de tijd nemen om met onszelf bezig te zijn en alles eventjes van onze schouders af laten vallen. Wat is dan beter dan lekker even een boswandeling te maken. Je hoeft heus niet kilometers lang te lopen als jij dat niet leuk vindt. Maar als je gewoon eventjes geniet van de natuur, diep inademt, en lekker eventjes buiten bent met niets anders dan je eigen gedachten of je goede vrienden, dan zal dat vast heel bevrijdend zijn. het is zoiets simpels waar we eigenlijk niet veel over nadenken, terwijl het super ontspannend kan zijn.
Backpack

Of ga een dagje naar het strand

Misschien heb jij wel helemaal geen zin om van alles te gaan ondernemen terwijl je op vakantie bent. Misschien ben jij juist wel op vakantie gegaan omdat je even een pauze moet nemen van dat constante rondlopen en nadenken over van alles en nog wat. Maak dan lekker je hoofd leeg op het strand. Neem een lekkere grote handdoek mee en neem een plaatsje in de zon, je hoeft even helemaal nergens aan te denken. Je kunt wat lezen, misschien tekenen, of gewoon even lekker liggen. Het is immers aan jou.

De bergen in

Maar ja, aan de andere hand is het voor sommigen mensen ook weer helemaal niets om de hele vakantie maar een beetje op het strand te liggen en niets te ondernemen. Die willen juist wat doen, juist in beweging blijven. Nou dan zijn er ook heus nog opties hoor. Je kunt bijvoorbeeld hartstikke mooi wandelen in de bergen, en het is niet alleen mooi, je krijgt ook nog zat beweging mee. Dus je bent ook nog eens lekker bezig. Er zijn zat activiteiten om buiten te ondernemen, je moet alleen maar eventjes vinden wat bij jou past. Zodra je dat gevonden hebt zul je het echt wel naar je zin hebben hoor.