Voor de kust van Noord-Holland ligt Texel, het grootste Nederlandse Waddeneiland. in slechts een half uurtje varen van Den Helder ben je weg uit de hectiek van alle dag en bevind je je in een oase van rust, ruimte en zilte lucht. En wist je dat Texel het ultieme eiland is om rond te fietsen en te genieten van alles dat het eiland je te bieden heeft? De mooiste plekken zijn namelijk niet per auto te bereiken, alleen wandelend of per fiets.

Fietsverhuur op Texel

Beschik je over een fietsendrager voor achter de auto? Dan kan je eenvoudig je fiets meenemen op de boot. Een retourkaartje voor één fiets kost slechts €5,00. Heb je geen mogelijkheid om een fiets mee te brengen? Geen probleem! Huur dan eenvoudig een fiets bij de fietsverhuur op Texel.

Voordelen van een fiets huren

Het huren van een fiets heeft veel voordelen. Een eigen fiets meebrengen is lastig: je moet de fiets op de fietsdrager monteren en er rekening mee houden tijdens het rijden naar de veerhaven in Den Helder. Ga je met de trein? Dan moet je apart een kaartje kopen voor je fietsen. Pak je een fiets van de fietsverhuur op Texel, dan heb je van deze ongemakken geen last!

Wil je verzekerd zijn van fietsen tijdens je verblijf, dan doe je er goed aan om telefonisch of online te reserveren. Zeker met mooie zomerdagen en in de schoolvakanties, als er veel toeristen het eiland bezoeken, loopt het storm bij de fietsverhuur op Texel.

Tweede voordeel van het huren van een fiets is dat je altijd op een goed onderhouden fiets het eiland rondgaat. En mocht je per ongeluk een lekke band krijgen, dan wordt je fiets zo weer omgeruild voor een andere, zodat je zonder zorgen verder kunt fietsen! De fietsverhuur op Texel heeft een handige routekaart samengesteld, waarmee je de mooiste fietsroutes op het eiland kunt fietsen.

Gemak dient de mens: huur een e-bike!

Op vakantie mag je het jezelf best een beetje gemakkelijk maken. Daarom adviseren we om een e-bike te huren, zodat je altijd ‘wind in de rug’ hebt! Op een eiland als Texel waait het altijd. Op een e-bike hoef je je met tegenwind niet meer in het zweet te werken, maar fiets je comfortabel het hele eiland over. Maar ook in de duinen biedt elektronische ondersteuning je een hoop gemak.

Kortom: met een e-bike van de fietsverhuur op Texel is jouw vakantie helemaal compleet!