Je wilt de hort op, liever niet uren in het vliegtuig zitten en op tijd thuis kunnen zijn met een gebruind gezicht. Veel mensen denken bij een zonvakantie dat ze de grens over moeten of dat ze een vliegticket moeten boeken maar niets is minder waar. De zonvakantie kan ook ervaren worden zonder dat je overal je paspoort moet laten zien. Heb je ooit gedacht om op vakantie te gaan naar de Waddeneilanden? Zo niet, dan is dit het teken dat je het eens zou moeten gaan overwegen. Hieronder kun je lezen waarom een eiland zoals Texel jou het vakantiegevoel geeft dat je wilt hebben wanneer de zomer begint.

Koele wind in de zomer

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het ook in Nederland steeds warmer wordt. Er zijn dagen dat het eigenlijk vrijwel onmogelijk is of voelt om naar buiten te gaan en om lekker buiten te zitten. Het is simpelweg gewoon te warm. Als je niet zo goed tegen warmtekanon en liever In de verkoeling zit dan zijn de Waddeneilanden helemaal perfect voor jou. Je kan heel makkelijk een huisje huren Terschelling 2 personen. Het is niet perse minder warm maar mmdat je bij het strand bent is er altijd net die frisse wind waar je al die tijd zoveel behoefte aan had. Pas wel of dat wanneer je In de zon gaat liggen je het automatisch minder koud hebt, maar dat betekent niet dat je niet kan verbranden de zomer is nog steeds in alle haar glorie aanwezig je hebt er Alleen niet zoveel last van.

Buitenland in Nederland

De waddeneilanden zijn zeker wat betreft natuur echt net het buitenland. Heerlijk in een huisje texel 2 personen. Het woord wat mensen meestal omschrijven wanneer ze daar zijn geweest is : idyllisch. Je hebt de prachtige duinen maar je hebt ook een hoop bomen en bovenal wordt het gevoel van het buitenland veroorzaakt door de leegte die er. De eilanden zijn in principe heel klein koma zelfs zo klein dat er op sommige geen autos rijden, maar toch voelt het heel groots en wijds aan. Dat komt echt door de dunne bevolktheid en het kleine aantal mensen dat er komt. Ook al is het een populaire vakantiebestemming onder sommige mensen, het is daar nooit echt heel erg druk. Hierdoor kan je ultiem genieten.

Flora en fauna

En daarbij komt ook dat het niet alleen een strandvakantie is. Er is van alles, de duinen zijn er natuurlijk maar er is ook hei. Dus aan natuur kom je absoluut niet te kort op deze leuke zonvakantie in eigen land!