Er zijn veel voordelen aan het bezitten van een creditcard, maar dit zijn de top 10 beste creditcardvoordelen voor u in 2021. 1) Cashback 2) Spaarpunten 3) Lage rente 4) 24/7 klantenservice 5) Geen jaarlijkse kosten 6) Geen buitenlandse transactiekosten 7) Noodcontanten 8) Fraudebescherming 9) Fraudemeldingen 10) Gratis reisverzekering Wilt u weten wat de top 10 beste creditcardvoordelen voor u zijn in 2021? Lees mijn blog om erachter te komen! 1) Cashback: U kunt geld terug verdienen op uw aankopen met een creditcard. 2) Beloningspunten: u kunt punten verdienen voor elke dollar die u uitgeeft. 3)

Cash Back

Cashback is waarschijnlijk de meest bekende voordelen van creditcards. Het is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen met uw dagelijkse uitgaven. Sommige creditcards bieden onbeperkt geld terug bij elke aankoop. Voor andere kaarten moet u een bepaalde bestedingsdrempel bereiken voordat u geld kunt terugverdienen. U kunt geld terug verdienen op zaken als benzine, boodschappen en zelfs online aankopen. Hier vind je een overzicht creditcard aanbieders waardoor je direct zicht hebt op welke het beste bij jou past. 

Spaarpunten

Loyaliteitspunten zijn punten die u kunt verdienen voor elke dollar die u uitgeeft met uw creditcard. Als u loyaal bent aan een bepaald merk, kunt u met uw creditcard punten verdienen die u kunt inwisselen voor producten of diensten van dat merk. Als u een droomvakantie op de planning heeft staan, kunt u uw loyaliteitspunten gebruiken om een ​​deel van de reis te betalen.

Lage rente

Lage rentetarieven zijn een groot creditcardvoordeel. Als u een goede kredietscore heeft, kunt u een lage rente op uw creditcard krijgen. Dit kan u in de loop van het jaar veel geld besparen. Als u uw creditcardsaldo elke maand volledig betaalt, kan een lage rente u veel geld besparen.

24/7 klantenservice

24/7 klantenservice is een groot creditcardvoordeel. Als je een vraag hebt over je rekening of een vraag over een aankoop, kun je contact opnemen met iemand die je kan helpen. Dit kan erg handig zijn als u direct hulp nodig heeft bij een transactie.

Gratis reisverzekering

Een gratis reisverzekering is een groot creditcardvoordeel. Als u veel reist, kan een gratis reisverzekering levensreddend zijn. Bij verlies of diefstal van uw bagage kunt u een claim indienen voor de inhoud van uw bagage. Als uw vlucht vertraging heeft, kunt u een claim indienen voor uw kosten.

Nu je een aantal voordelen hebt gelezen is het slim om je in te lezen in verschillende aanbieders. Wanneer je weet voor welke je gaat zijn er vaak ook nog verschillende opties.